Annons

Zidane: Bale vill inte spela mot City

Fotboll • Publicerad 6 augusti 2020
Gareth Bale vill inte spela för Real Madrid i fredagskvällens Champions League-möte med Manchester City. Det uppger managern Zinedine Zidane. Arkivbild.
Gareth Bale vill inte spela för Real Madrid i fredagskvällens Champions League-möte med Manchester City. Det uppger managern Zinedine Zidane. Arkivbild.Foto: Manu Fernandez

Gareth Bale finns inte med i Real Madrids trupp som rest till Manchester för Champions League-mötet med City i morgon kväll. I sig inte anmärkningsvärt. Walesaren fick inte många chanser av managern Zinedine Zidane under Reals färd till det spanska ligaguldet.

Den här gången är det skälet som får en och annan att undra hur det är med Bale.

Annons

Han vill inte spela matchen.

– Mycket har sagts, men det råder ett respektfullt förhållande mellan klubben och spelaren. Allt jag kan säga är att han föredrog att inte spela.

– Resten håller vi mellan oss, säger Zidane.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons