Annons

Ytterligare två positiva test i Kroatien

Fotboll • Publicerad 13 november 2020
Marcel Brozovic är en av de tre i och runt det kroatiska landslaget som testat positivt för coronaviruset inför matchen mot Sverige. Arkivbild.
Marcel Brozovic är en av de tre i och runt det kroatiska landslaget som testat positivt för coronaviruset inför matchen mot Sverige. Arkivbild.Foto: Rui Vieira/AP/TT

Inför Sveriges Nations League-möte med Kroatien har ytterligare två personer i bortalaget testat positivt för coronaviruset. Den första var mittbacken Domagoj Vida – och nu bekräftar det kroatiska fotbollsförbundet att även mittfältaren Marcel Brozovic och en medlem i tränarstaben har fått tillbaka positiva coronatester.

"Brozovics klubb (Inter) och svenska epidemiologer har underrättats om testerna. Båda personerna har isolerats från resten av laget", skriver förbundet på sin hemsida.

Tidigare under fredagen stod det även klart att svenska mittbacken Carl Starfelt lämnat ett positivt coronatest. Även han har isolerats från laget, och kommer inte att spela mer den här samlingen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons