Annons

Vändningen: Storvreta får elitlicens

SSL-klubbarna Storvreta och Karlstad får elitlicens nästa säsong, meddelar Svenska innebandyförbundet.
Innebandy • Publicerad 9 juni 2021
Storvreta får spela vidare i SSL. Arkivbild.
Storvreta får spela vidare i SSL. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Storvreta, som har ett lag i herrligan och förlorade SM-finalen mot Falun i maj, och Karlstad, 12:a i damligan den gångna säsongen, fick i september förra året båda beskedet att de inte får elitlicens för säsongen 2021–2022 på grund av eget negativt kapital.

Sedan dess har föreningarna följt varsin handlingsplan som nu alltså resulterar i att lagen fortsatt får spela kvar i SSL.

"Det är mycket glädjande att se att samtliga föreningar som hade negativt eget kapital i bokslutet 30 april 2020 har lyckats att återställa det under året. Det har varit ett väldigt speciellt år för föreningarna i och med pandemin och att då kunna vända det här utan att kunna ta del av normala publikintäkter visar på ett bra arbete", säger Lars Egenäs, ordförande i Svenska innebandyförbundets licensnämnd, i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons