Annons

Vancouvers stjärna skriver jättekontrakt

J.T Miller var Vancouvers ledande forward förra säsongen i NHL. Men amerikanen, som har haft ett år kvar på kontraktet, har ryktats kunna lämna klubben.
Nu står det klart att han får ett jättekontrakt och stannar på Kanadas västkust.
Ishockey • Publicerad 3 september 2022
J.T Miller fortsätter karriären i Vancouver.
J.T Miller fortsätter karriären i Vancouver.Foto: Darryl Dyck/The Canadian Press via AP/TT

Miller har skrivit på ett sjuårskontrakt värt 56 miljoner dollar, motsvarande runt 602 miljoner kronor, och är därmed kvar i laget till och med säsongen 2029/2030.

"Hans produktion förra säsongen talar för sig själv och hans tävlingsinstinkt och driv sätter en standard för våra andra spelare att se upp till. Han kommer fortsätta att vara en viktig del av det här laget i många år framöver", säger lagets svenske general manager Patrik Allvin till klubbens webbplats.

Miller gjorde 99 poäng (32 mål och 67 assist) förra säsongen och var därmed 31 poäng före Elias Pettersson och Quinn Hughes som var lagets näst bästa poängplockare.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons