Annons

Uppgifter: Eriksson byter från Chelsea till Bayern

Fotboll • Publicerad 9 maj 2023
Magdalena Eriksson lämnar Chelsea i sommar enligt Fotbollskanalen. Arkivbild.
Magdalena Eriksson lämnar Chelsea i sommar enligt Fotbollskanalen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Landslagsstjärnan Magdalena Eriksson lämnar Chelsea i sommar, uppger TV4:s Fotbollskanalen och norska TV2. Backen ska var klar för en flytt till tyska Bayern München. Även Erikssons partner, den danska profilen Pernille Harder, sägs byta klubb från Chelsea till Bayern.

Det har länge ryktats om att Eriksson ska lämna den engelska storklubben, men själv har hon inte velat berätta något om sin framtid.

Annons

– Jag vill inte kommentera rykten eller prata om min kontraktssituation, det känns inte som att det är läge att prata om det i läget vi befinner oss just nu. Jag tänker att rykten får förbli just rykten, sade hon till Fotbollskanalen för en tid sedan.

29-åriga Eriksson flyttade till Chelsea från Linköping i damallsvenskan 2017 och har gjort mer än 100 matcher för den engelska mästarklubben.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons