Annons

Uefa straffar Serbien för försenad avspark

Fotboll • Publicerad 2 november 2020
Serbiens förbundskapten Ljubisa Tumbakovic stängs av en match efter att hans lag kommit för sent till avspark. Arkivbild.
Serbiens förbundskapten Ljubisa Tumbakovic stängs av en match efter att hans lag kommit för sent till avspark. Arkivbild.Foto: AP/TT

Det europeiska fotbollsförbundet Uefa stänger av Serbiens förbundskapten en match och bötfäller nationens förbund efter att avsparken mellan Serbien och Ungern blev försenad.

De serbiska spelarna dök upp flera minuter för sent ur spelartunneln inför Nations League-mötet förra månaden, som Serbien vann med 1–0.

Annons

Förbundskaptenen Ljubisa Tumbakovic stängs av en match och får böta drygt 51 000 kronor medan förbundet ska betala drygt 200 000 i böter.

Uefa specificerar dock inte om Tumbakovic stängs av under EM-kvalet mot Skottland den 12 november eller under Nations League-mötet med Ungern tre dagar senare.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons