Annons

Två poliser skadade efter allsvensk match

Fotboll • Publicerad 5 september 2022
Två poliser skadades lindrigt efter en sammandrabbning efter det allsvenska mötet mellan Sirius och Djurgården. Arkivbild.
Två poliser skadades lindrigt efter en sammandrabbning efter det allsvenska mötet mellan Sirius och Djurgården. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två poliser skadades efter att en folkmassa drabbat samman med en patrull efter matchen mellan Sirius och Djurgården i Uppsala i herrarnas fotbollsallsvenska.

– En stor mörkklädd folkmassa gick till angrepp mot en polispatrull på Bredgränd vid 17-tiden på söndagen, säger Jonas Eronen, polisens presstalesperon till SVT Uppsala.

Annons

Poliserna bar kroppskameror och enligt Eronen ska man gå igenom bildmaterialet för att se om någon av personerna går att identifiera, en person greps på platsen.

Poliserna fick motta sparkar innan folkmassan kunde skingras med pepparspray och batonger. De två polisernas skador ska vara lindriga.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons