Annons

Två gånger Stefan till Örebro

Ishockey • Publicerad 4 maj 2021
Stefan Klockare är klar som assisterande tränare för Örebro. Arkivbild.
Stefan Klockare är klar som assisterande tränare för Örebro. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

Succélaget Örebro har hittat sina ersättare till de flyktade assisterande tränarna Christer Olsson (Bern) och Jörgen Jönsson (placeras enligt uppgifter i Davos). Det blir två gånger Stefan jämte huvudtränaren Niklas Eriksson i SHL-båset nästa säsong – nämligen Stefan Klockare och Stefan Nyman.

"Vi hade ett starkt tränarteam under den gångna säsongen och nu får vi in två nya pusselbitar som kommer med nya influenser som kommer att leda till att jag utvecklas som ledare", säger Niklas Eriksson till klubbens webbplats.

Annons

Stefan Nyman kommer närmast från en säsong som assisterande tränare i HV71, som ju åkte ur SHL, och har tidigare bland annat varit i Djurgården. Stefan Klockare har jobbat de senaste 18 åren i Skellefteå, varav merparten i A-laget.

Örebro nådde den här säsongen semifinal för första gången, men där tog det stopp mot Växjö.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons