Annons

Tågstrejk stoppar Premier League-match

Fotboll • Publicerad 7 september 2022
Graham Potter får möta Crystal Palace en annan dag. Arkivbild.
Graham Potter får möta Crystal Palace en annan dag. Arkivbild.Foto: Dave Thompson/AP/TT

Den 17 september skulle Brightons tagit emot Crystal Palace i den åttonde omgången av Premier League. Men den som tänkt mysa ner sig i soffan för att se matchen får vänta ett tag, den är nämligen uppskjuten.

40 000 medlemmar i spårvägs-, sjöfarts och transportfacket går den 15 och 17 september ut i strejk vilket får som följd att tågtrafiken helt stoppas.

Annons

Premier League har i samråd med klubbarna och myndigheter slagit fast att den bästa lösningen är att skjuta upp matchen till ett senare datum.

"Även om vi till fullo förstår att detta kommer att vara en stor besvikelse för båda uppsättningarna av fans, och orsakar störningar i båda lagens matchscheman såväl som för supportrarna, måste säkerheten för fansen i båda klubbarna, vår matchdagspersonal, spelare och funktionärer vara prioriteringen, säger Brightons vd, Paul Barber.

Ett nytt matchdatum är inte spikat.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons