Annons

Swärdh tar över Trelleborg

Fotboll (TT) • Publicerad 3 januari 2019
Peter Swärdh när han tränade Kalmar FF 2017. Arkivbild.
Peter Swärdh när han tränade Kalmar FF 2017. Arkivbild.Foto: Patric Söderström/TT

Det blir Peter Swärdh som ska försöka ta Trelleborgs FF tillbaka till allsvenskan. Swärdh har anställts i en ny roll som tränare och manager i superettanklubben.

"Med över 20 års erfarenhet från elitfotbollen har han precis vad som krävs", säger klubbdirektören Mattias Kronvall till TFF:s hemsida.

Annons

"Trelleborgs FF är en genuin förening med många möjligheter och det ska bli spännande att vara med och utveckla föreningen på kort och lång sikt", säger Swärdh.

Swärdhs senaste tränaruppdrag var i Kalmar FF där han fick sparken sommaren 2017. Tidigare har han tränat bland annat Helsingborg och Åtvidaberg.

I Trelleborg får han hjälp av de tidigare assisterande tränarna Kristian Haynes och Magnus Andersson, deras ansvar utökas i den nya organisationen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons