Annons

Sveningsson tveksam till spel mot Södertälje SK

Isak Pantzare och Anton Björkman spelar inte mot Södertälje SK.
Filip Sveningsson är också tveksam till spel.
Oskarshamn • Publicerad 8 januari 2019
Junior-VM-forwarden Filip Sveningsson är tveksam till spel mot Södertälje SK.
Junior-VM-forwarden Filip Sveningsson är tveksam till spel mot Södertälje SK.

Serieledande IK Oskarshamn gästar sjundeplacerade Södertälje SK på onsdagskvällen. IKO-tränaren Håkan Åhlund väljer som vanligt att lägga fokus på det egna laget.

– Det är som i alla matcher att vi ska komma upp i vår prestation, gör vi det får Södertälje det svårt. Klart vi har koll på hur vi ska agera i powerplay och box play, annars är det vårt egna vi har fokus på. Vi såg mot Modo att presterar vi bra så är vi oerhört svåra att besegra. Klart vi scoutar motståndet, men det finns inte så mycket hemligheter nu när vi är så långt in i serien.

Annons

Isak Pantzare och Anton Björkman saknas fortfarande och Filip Sveningsson är tillbaka från junior-VM-äventyret, men är tveksam till spel och tränade inte på tisdagen.

– Han var i väg och kollade upp en sak som hände när han var i väg. Jag tror inte det är något allvarligt, vi får se om han kan vara med mot Södertälje.

Johnny LarssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons