Annons

Stockenberg kritisk mot Sävehof - inför SM-finalen

Tillbaka i Alstermo. Men först en SM-final med Sävehof.
Nu riktar Andreas Stockenberg kritik mot Sävehofs ledning.
– Jag ville att Sävehof skulle satsa på mig, säger han till Sportbladet.
Kalmar • Publicerad 17 maj 2019
Andreas Stockenberg ska träna Amo i handbollsallsvenskan nästa säsong. Men först en SM-final med Sävehof.
Andreas Stockenberg ska träna Amo i handbollsallsvenskan nästa säsong. Men först en SM-final med Sävehof.Foto: Andreas Hillergren

Nyheten i april var en skräll modell större. Sävehoftränaren Andreas Stockenberg meddelade då att han vänder tillbaka till Alstermo och Amo i handbollsallsvenskan nästa säsong.

Men samtidigt som Sävehof förbereder sig inför SM-finalserien mot Alingsås, med start på lördag, så riktar nu Andreas Stockenberg, i en intervju med Sportbladet, kritik mot klassikerklubbens ledning.

Annons

– Jag ville att Sävehof skulle satsa på mig. De har inte sagt till mig att de tror på mig till 110 procent och att jag ska vara huvudtränare i typ fyra år till. Jag har inte känt det. Jag vill inte vara en räddningspatrull, säger Stockenberg till Sportbladet.

Andreas Stockenberg får också frågan om han tog ett för tidigt beslut när han valde Amo:

– Jag är ung fortfarande och jag gillar utmaningar. Jag har bevisat nu: det tog ett år som huvudtränare och nu står vi här i en final. Jag har inte så jävla mycket mer att bevisa. Mer än att vinna guldet då, säger Stockenberg till tidningen.

David WinbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons