Annons

Stjärnan tvingas ställa in hemmapremiären

Isproblematiken fortsätter för Stjärnan Bandy.
Fredagens planerade hemmapremiär är inställd på grund av avsaknad av spelduglig hemmaplan.
Oskarshamn • Publicerad 21 november 2018
Pelle Folkesson sportchef i Stjärnan Bandy, är inte nöjd över att behöva flytta fram ännu en match.
Pelle Folkesson sportchef i Stjärnan Bandy, är inte nöjd över att behöva flytta fram ännu en match.Foto: Daniel Svensson

Stjärnan Bandy har de senaste säsongerna haft tufft att ha en spelduglig hemmaplan när division 1-säsongen drar igång. I år har det varit tuffare än någonsin. Oskarshamns AIK spelade längre än vanligt på konstgräset med anledning av kvalet till superettan.

– Det här måste vara rekordsent vi får is. Grejerna var inte riktigt i ordning direkt efter OAIK:s kval och vi tappade några dygn till, säger Stjärnans sportchef Pelle Folkesson.

Annons

Den tänkta seriepremiären borta mot BK Derby ställdes in. Förra veckan blev det i stället premiär borta mot Skirö. Nu tvingas alltså hemmapremiären flyttas fram och att fortfarande inte kunna träna på Arena Oskarshamn ställer givetvis till det för Stjärnan.

– Förhoppningen är att kunna träna i helgen. BK Bore spelar match på arenan på söndag och kanske går det göra någon träning innan dess.

Förhoppningen är att matchen mot Tjust ska kunna spelas på måndag eller tisdag i nästa vecka i stället.

Johnny LarssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons