Annons

Stjärnan avslutade starkt - nu vill klubben snäppa upp

Säsongen avslutades med seger och en femteplats.
Nu öppnar Stjärnan för en större satsning kommande säsong.
– Vi kan inte lulla på som vi gjort senaste säsongerna.
Oskarshamn • Publicerad 24 februari 2019
Stjärnan Bandy vann säsongsavslutningen borta mot Borgia.
Stjärnan Bandy vann säsongsavslutningen borta mot Borgia.Foto: Anton Rosander

Stjärnan har blandat och gett under säsongen och varit placerade i mittenregionen av tabellen i stort sett hela säsongen. Säsongen fick i alla fall ett starkt slut med en övertygande bortaseger.

– Det var en skön och rätt så klar seger. När vi väl fick ledningen så var de aldrig riktigt nära sedan, säger Stjärnans sportchef Pelle Folkesson.

Annons

Hur betygsätter du säsongen som helhet?

– Nja, vi hade väl hoppats vara något pinnhål högre upp i tabellen, men det är mycket som ska klaffa. Det var en tuff serie, värvningarna – och då framför allt ryssarna – ska klaffa. Med den spelartrupp vi haft i år tycker jag vi gjort det helt okej, säger Folkesson som hoppas att kunna snäppa upp inför nästa säsong.

– Senaste månaderna har vi jobbat febrilt för att hitta sätt att ta tag i det här. Vi kan inte lulla på som vi gjort ett par säsonger. Vi ska försöka ta tag i det på allvar och har en del på gång. Mer än så kan jag inte säga just nu, säger Folkesson.

Johnny LarssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons