Annons

Stark insats gav "bara" en poäng till Glömminge

Livsviktig kvittering i 85:e.Men ändå besviket i Glömminge.– Vi ska vinna den här matchen, säger tränaren Bosse Nilmert.
Publicerad 30 augusti 2015

Glömminge slåss för livet i botten av trean och fick med sig en poäng från mötet med tabellfyran hemma på "Lunden" efter att Joakim "Kimman" Bengtsson kvitterat med fem minuter kvar att spela.

– Det är givetvis bra att kvitteringen kommer och att vi får med oss en poäng. Men vi ska vinna den här matchen, vi gör det väldigt bra och sista 70 minuterna trycker vi ner dem och skapar mycket chanser. Vi har två bollar i stolpen och ett par frilägen, säger Nilmert.

Annons

Nästjumbon har fortfarande tre poäng upp till Karlshamn på kvalplatsen och möter blekingelaget borta i helgen. Begreppet sexpoängsmatch kan användas utan dåligt samvete i det här fallet.

– Visst är det så och det är bara att konstatera att den här matchen kommer att bli väldigt avgörande för vår del, säger Bosse Nilmert.

Fotboll, division 3 sydöstra

Glömminge–Sölvesborg 1–1 (0–1)

Henrik ErikssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons