Annons

Spelarbetyg Kalmar FF

Publicerad 3 maj 2016

Målvakt

5 Ole Söderberg: Hade inget att göra på målen men hade samtidigt egentligen bara en riktig räddning på skott från Åhman Persson.

Försvar

4 Emin Nouri: Jättetavla när han ostört nickade bollen på fötterna på Sema som enkelt fick göra 2–1. Hade en jobbig kväll.

Annons

5 Marko Biskupovic: Lugn och placeringssäker. Löste trånga situationer med ett för det mesta rejält spel utan finess.

5 Sebastian Starke Hedlund: Bra på huvudet – särskilt på fasta situationer. Stark mot store Ajdarevic.

7 Viktor Agardius: Offensivt urstark i första halvlek med flera bra inlägg. I andra utmärkte han sig främst med ett stabilt och säkert försvarsspel.

Mittfält

6 Tobias Eriksson: Enorm arbetsinsats i 94 minuter. Huvudperson i straffsituationen i första som domare Strömbergsson inte hade samma uppfattning om som KFF-mittfältaren.

7 Ismael: Dirigenten på mitten blev bara bättre och bättre och hittade ytorna framåt. Bra avslut i andra och nära att göra säsongens första mål.

7 Rasmus Elm: Uppoffrande spel, snabb i tanke och passningsfot. Såg stark ut men fick en del smällar och tog slut i andra. Ut 68

8 Jonathan Ring: Inga hjärnspöken kvar. Full fart och mästerliga ryck och framspelningar på kanten. Ut 84

Anfall

5 Papa Diouf: Var i fokus två gånger. Nickskarvade vid 1–1 och vräkte sig fram och tryckte in 2–2. Fick strax efter lämna matchen med ljumskskada. Ut 55

9 Marcus Antonsson: Fjärde och femte målet för säsongen. Först ett påpassligt inne i boxen till 1–1 och sedan ett vackert avgörande på skott. Dessutom löpvillig som få forwards i hela allsvenskan.

Inhoppare

6 Romario: Pigg och spelsugen till max när han kom in som forward. Hade flera bra målchanser. In 56

Annons

5 Calle Johansson: Härligt driv i steget med sin låga tyngdpunkt men fick inte det riktigt att stämma i de avgörande lägena. In 68

- Svante Ingelsson: Spelade för kort tid för att betygsättas. in 84

Övriga: Lucas Hägg Johansson, Stefan Larsson, David Elm och Viktor Elm.

Henrik ErikssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons