Annons

Spelarbetyg Kalmar FF

Publicerad 28 april 2016

Målvakt

5 Ole Söderberg: Stark dubbelräddning i första halvlek. Hade en hand på straffen men kunde inte rädda. Fick stå och frysa en hel del i regnet i andra.

Försvarare

4 Emin Nouri: Syntes knappt i första halvlek. Skötte ändå sina defensiva uppgifter men var ändå inte riktigt att känna igen.

Annons

4 Marko Biskupovic: Snedträff och otajmad. Återkomsten efter avstängningen gav inget starkt intryck. Kan han bli den försvarsgeneral KFF hoppas på?

4 Sebastian Starke Hedlund: Slog bort en hel del bollar och var inte vän med konstgräset. Måste bli rejälare i sina aktioner.

4 Viktor Agardius: Olycklig eller klumpig vid straffsituationen? Hur eller hur satte han sig i en onödigt svår situation som Strömbergsson blåste för.

Mittfältare

4 Tobias Eriksson: Tillbaka "hemma" i Sundsvall men kom inte alls in i matchen och hade som flera andra svårt med tajmingen. Bättre i mitten i slutet.

5 Ismael: Tog en mer defensiv roll och passade fram till målet. Rejält påpassad av Sundsvallsspelare men försökte vara konstruktiv hela tiden.

4 Rasmus Elm: Det blir både enkelt och för svårt. Mellanregistret måste fram. Vill mycket men felprocenten i passningsspelet var ganska hög. Sköt påpassligt från halva plan och var rejäl i kampsituationer. ut 80

3 Calle Johansson: Var som bäst när han lämnade kanten och sökte sig in centralt men tappade boll och för att ta till ett uttjatat uttryck så var det här en match där han vägde för lätt. ut 63

Anfallare

3 Romario: Fick flera frisparkar med sig men så mycket mer bjöd inte brassen på den här kvällen. Hittade inte rätt i den släpande forwardspositionen den här gången. ut 63

7 Marcus Antonsson: Poängräddare med ett fantastiskt klassmål. KFF-forwarden snurrade bort två försvarare, avancerade starkt framåt och chippade in bollen över en utrusande Tommy Naurin.

Inhoppare

3 Papa Diouf: Vann några nickdueller men var inte aktivt med i spelet. Måste synas mer när man kommer in i ett läge där laget vill forcera framåt. in 63

Annons

4 Jonathan Ring: Försökte men kom ingenstans offensivt mot Sundsvalls kompakta försvar. in 63

– Svante Ingelsson: Försökte och var piggast av inhopparna. Skar in och sökte skott. Spelade för kort tid för att betygsättas. in 80

Övriga: Lumala Abdu, Stefan Larsson, Viktor Elm, Lucas Hägg Johansson (mv).

Betygskala:

10: Landslagsklass, 9: Toppklass, 8: Mycket bra, 7: Bra, 6: Klart godkänd, 5: Godkänd, 4: Underkänd, 3: Svag, 2: Dålig, 1: Usel

Lasse HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons