Annons

SM-guldtrio får inte förlängt med AIK

Panajotis Dimitriadis, Rasmus Lindkvist och Heradi Rashidi, alla tre SM-guldmedaljörer för två år sedan, får inte kontrakten förlängda och lämnar AIK efter den allsvenska säsongen.
Fotboll • Publicerad 11 november 2020
Panajotis Dimitriadis är en av tre spelare som får lämna träningsanläggningen Karlberg när AIK inte förlänger kontrakten. Arkivbild.
Panajotis Dimitriadis är en av tre spelare som får lämna träningsanläggningen Karlberg när AIK inte förlänger kontrakten. Arkivbild.Foto: Jonathan Näckstrand/TT

"Det är tre spelare som alla var starkt bidragande till klubbens stora framgång 2018 och som därför för evigt kommer att vara inskrivna i AIK:s historiebok. Jag kommer för alltid att vara tacksam för deras avgörande prestationer och önskar samtliga ett stort lycka till i framtiden", säger sportchefen Henrik Jurelius till klubbens webbplats.

Dimitriadis kommenterar också beskedet:

"Det är många minnen som kommer fram, från att jag som knatte började i klubben och gick och såg herrlaget med en stor dröm att en dag få spela för A-laget. Jag nådde drömmen två gånger och det har varit en stor ära. Äventyret är nu på väg att ta slut och jag vill visa min tacksamhet gentemot supportrarna och till klubben då jag känner en stor stolthet och glädje för åren i AIK. Jag kommer aldrig att glömma SM-guldet där jag fick bidra med mitt första mål i ett viktigt skede av säsongen. Jag har alltid älskat klubben och den kommer alltid att vara hemma för mig. Jag kommer att följa laget från sidan och jag är säker på att vi ses igen i framtiden."

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons