Annons
KFF-Podden

Simon Skrabbs stenhårda kritik mot Discovery efter avslöjad taktik: “Otroligt suspekt”

Det var årets höjdare på Guldfågeln arena i söndags när Kalmar FF avgjorde sent genom poängkungen Simon Skrabb och slog guldjagande Malmö FF med 1–0.
Podcast • Publicerad 11 oktober 2023

Den tredje guldkandidaten som nollades och fälldes på bara fyra veckor.

Detta trots att rättighetsinehavaren Discovery avslöjade delar av KFF:s taktik i ett tv-klipp hela sex timmar innan avspark, något som fick matchhjälten att gå i taket.

Annons

– Om det var ett Malmö-fan som hade kontroll över kontot eller inte, det låter jag vara osagt. Men det är otroligt suspekt, säger Skrabb i KFF-podden.

Det var också segern som på alla sätt frigjorde Henrik Jensen från Henrik Rydströms stora och tunga tränarskugga, och skickade många positiva signaler kring framtiden i Kalmar.

Jensen pratar också i KFF-podden om de där sista och avgörande pusselbitarna som saknas för att Kalmar FF på allvar ska kunna fightas med storlagen i allsvenskan.

Till sist: Lars Saetra summerar sitt galna “vi-tar-sju-eller-åtta-poäng”-tips inför mardrömsschemat - Elfsborg, Häcken, IFK Norrköping och Malmö FF - och mittbacken berättar exakt hur han tänkte. Match för match.

Dessutom siar Saetra kring de avslutande fyra omgångarna, och tipset är inte oväntat modigt även denna gång.

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR:

Här saknas innehåll

Mathias LührSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons