Annons

Segerraden förlängd för Flygsfors/Gadd – besegrade Kosta

2-1 (0-1) blev resultatet när Flygsfors/Gadd och Kosta möttes på Flöget på torsdagen. I och med detta har Flygsfors/Gadd tre raka segrar i division 6 Lessebo herr i fotboll, och efter den tuffa perioden är Flygsfors/Gadd nu i riktigt bra form.
Publicerad 11 augusti 2022 • Uppdaterad 12 augusti 2022
Flygsfors/Gadd vann mot Kosta
Flygsfors/Gadd vann mot Kosta

Flygsfors/Gadd - Kosta 2 - 1 (0 - 1, 2 - 0)

Flöget, Flygsfors

Flygsfors/Gadd: Emil Lundgren x 1, Erik Philipsson x 1

Kosta:

– Riktigt riktigt skön och välförtjänt seger. Vi vänder underläge och avgör på övertid i den 95:e matchminuten. Jag är nöjd över lagmoralen som grabbarna visade. Kosta kämpade på bra, men när vi väl fick hål på dem så kunde de inte hålla emot mer, kommenterade Flygsfors/Gadds tränare Arben Sula.

Bortalaget Kosta hade alltså greppet i halvtid och ledde med 1-0. Men Flygsfors/Gadd vände på matchen och vann till slut med 2-1, efter mål av Emil Lundgren och Erik Philipsson.

Flygsfors/Gadd har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Kosta har fem förluster. Det här var Flygsfors/Gadds fjärde uddamålsseger den här säsongen.

För Flygsfors/Gadd gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Kosta är på nionde plats.

I nästa omgång har Flygsfors/Gadd Orrefors borta på Orrevallen, torsdag 18 augusti 18.45.

Automatisk text – sport
Detta är en automatiskt skriven text. Texten är baserad på uppgifter från en databas som av textroboten skrivs om till en läsbar text.
Annons
Annons
Annons
Annons