Annons

Se Kalmar Citys kvaldrama direkt – vi sänder alla matcher

Barometern direktsänder alla matcher i kvalet till division 3.
Dramatiken drar i gång redan på lördag med två matcher efter varandra.
FOTBOLL • Publicerad 5 oktober 2022 • Uppdaterad 6 oktober 2022
Nu får du full koll på Kalmar Citys kval till division 3 på Barometern. Vi sänder alla matcher i kvalserien.
Nu får du full koll på Kalmar Citys kval till division 3 på Barometern. Vi sänder alla matcher i kvalserien.Foto: Victor Laag

Kalmar City har blivit en riktig uppstickare i den lokala fotbollen och har nu chansen att ta steget upp i division 3.

De utmanas av Växjölagen Växjö Norra och IF Rejban samt Karlshamn United från Blekinge. Det blir ett drama i sex akter som inleds på lördag och nu är det klart att Barometern.se kommer att sända samtliga matcher.

Annons

– Fotbollssäsongen förlängs och det är ju de här matcherna man längtar efter. Den här gruppen har alla förutsättningar att bli riktigt spännande, säger Lasse Hansson, sportchef på Barometern-OT.

Sändningarna i kvalgrupp 10 till division 3 är ett samarbete mellan Barometern och våra koncernkollegor Smålandsposten och BLT/Sydöstran. Lördagens premiäromgång är Karlshamn United-Växjö Norra som börjar klockan 14 och klockan 17 är det avspark för Kalmar City-rejban på Bergaviks IP.

Lasse HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons