Säsongens första mål för Sembrant

Fotboll • Publicerad 8 november 2020
Linda Sembrant. Arkivbild.
Linda Sembrant. Arkivbild.Foto: Sören Andersson/TT

Linda Sembrant gjorde sitt första mål för säsongen när Juventus på söndagen fortsatte att gå fram som en ångvält i Serie A. Efter en mållös första halvlek hemma mot Sassuolo nådde den svenska mittbacken högst på en hörna i den 57:e minuten och nickade in 1–0. Till slut blev det en övertygande 4–0-seger för Juventus, som befäster sin serieledning.

Turinklubben, utan Lina Hurtig i matchtruppen mot Sassuolo, har inlett säsongen med sju segrar av sju möjliga och har imponerande 21–3 i målskillnad.