Annons

Romario stannar i KFF – nytt kontrakt över 2022

Romario hade ett år kvar på kontraktet.
Men brassen väljer att förlänga redan nu.
– Jag skrev på i onsdags, fyra år, säger Romario.
Kalmar • Publicerad 1 november 2018 • Uppdaterad 2 november 2018
Brassespåret spårade ur tidigt den här säsongen, men den bäste brassen de senaste säsongerna blir kvar. Romario har skrivit på ett nytt kontrakt över 2022.
Brassespåret spårade ur tidigt den här säsongen, men den bäste brassen de senaste säsongerna blir kvar. Romario har skrivit på ett nytt kontrakt över 2022.Foto: Henrik Eriksson

Romario kom till Kalmar FF från Gais 2013 och har, efter att haft svårt att ta en plats i startelvan de första åren, blivit en av de viktigaste spelarna i laget och leder den interna skytteligan med fem mål 2018.

Kontraktet som han förlängde 2016 gällde även över kommande säsong, men 33-åringen har redan nu bestämt sig för att framtiden finns i Kalmar. Det nya avtalet, som signerades innan matchen mot Trelleborg i onsdags, gäller över säsongen 2022.

Annons

– Jag är väldigt glad att ha förlängt kontraktet. Min agent diskuterade med KFF och eftersom att jag är 33 år nu så vill jag skriva ett längre kontrakt och KFF visade hänsyn där. Jag är tacksam och det är förmodligen det sista kontraktet jag skriver i karriären, säger Romario.

Om brassen spelar ut sitt nya kontrakt kommer han att ha varit i föreningen i tio raka säsonger och blir nu en viktig pjäs i det nya lagbygget.

– Resultaten har inte varit vad vi hoppats den här säsongen, men jag hoppas de blir bättre i framtiden med Guds hjälp. Min fru och mina barn gillar Kalmar och är glada över att vi kommer att stanna här nu, säger Romario.

Henrik ErikssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons