Annons

Romario förlänger med KFF

Kalmar • Publicerad 1 november 2018

KFF-mittfältaren Romario förlänger sitt kontrakt med Kalmar FF, meddelar föreningen på sin hemsida. Det nya avtalet sträcker sig fram till och med säsongen 2022.

– Jag är väldigt glad för de senaste åren i Kalmar FF och allt förtroende jag har fått på slutet. Jag känner mig tacksam över att få möjligheten att få spela fotboll här och kontraktslängden innebär kanske att det är det sista kontraktet jag skriver. Familjen har en stor del i det här beslutet och vi trivs alla väldigt bra här i Kalmar, säger Romario till klubbens hemsida.

Annons

Kalmar FF:s sportchef Thomas Andersson-Borstam:

– Vi är väldigt glada att vi hittat fram till en förlängning med Romario. Han har varit en nyckelspelare för oss de senaste åren och kommer fortsätta vara en viktig spelare för vårt bygge de kommande åren.

Romario har spelat i Kalmar FF sedan 2013 då han anslöt från GAIS.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons