Annons

Rödsle kom aldrig ikapp:”De va numret större”

Rödsle skapade lite spänning i matchen med sin reducering. Men närmare än så kom de aldrig. – De var bättre än oss den här matchen, säger Kent Niklasson, tränare Rödsle.
Glömminge • Publicerad 15 september 2018
Rödsle BK Nina Norén.
Rödsle BK Nina Norén.

Rödsle förlorade den tuffa bortamatchen mot Glömminge. De gick in i pausvila med ett insläppt mål.

– Vi bjöd på deras första mål och skapade egentligen inte så mycket i första halvlek. Det var lite av en miss i kommunikationen vid deras mål, men det är sånt som händer, säger Kent Niklasson.

Annons

Julia Wirsén skapade lite spänning i matchen med sin reducering till 2–1. Men närmare så kom aldrig Rödsle.

– Det var en fysisk match men vi var inte riktigt ”där” idag. Vi lyckades inte skapa så mycket sett över hela matchen medan de utnyttjade sina chanser. De var numret större och förtjänade att vinna, det är surt men det är sånt som händer.

Hur kommer det sig att ni inte riktigt kommer upp i nivå en sån här match?

– Nej, men som sagt så var de ett nummer större den här matchen och det gjorde att de tryckte ner oss. Jag kan samtidigt tycka att vi hade lite oflyt. De hade ett mål strax efter ett felaktigt inkast. Jag vill inte skylla på domaren, men det gjorde att vi tappade lite grepp om jakten på en kvittering.

Var det något som stack ut lite extra hos er?

– Ja, det tycker jag. Återigen är det Nina Olsson Norén som gjorde en riktigt stabil match på mittfältet. En väldigt viktig spelare för oss, säger Kent Niklasson.

Rödsle parkerar nu på en fjärdeplats i tabellen med 27 inspelade poäng när de har tre matcher kvar av säsongen.

Simon Holm StålhandSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons