Rashford bakom allt i Uniteds seger

Fotboll • Publicerad 6 oktober 2022
Manchester Uniteds Marcus Rashford stod för två mål och en assist i 3–2-segern mot Omonia Nicosia i Europa League.Foto: Petros Karadjias/AP/TT

Manchester United åkte till cypriotiska Nicosia för att möta Omonia i Europa League.

I den engelska storklubbens startelva fanns både Victor Nilsson Lindelöf och Cristiano Ronaldo.

United inledde matchen bäst. Men Omonia stod emot – och tog ledningen. Iraniern Karim Ansarifard avslutade distinkt en kontring efter en dryg halvtimme.

I inledningen av andra halvlek kvitterade Marcus Rashford med ett vackert distansskott. Kort därpå satte fransmannen Anthony Martial 2–1, framklackad av Rashford. Med ett par minuter kvar att spela rullade Rashford in 3–1 till United, denna gång assisterad av Ronaldo.

En minut senare, i den 85:e minuten, reducerade Omonia till 2–3 vilket även blev slutresultatet.