Annons

Rakip och Gall lämnar Malmö FF

Fotboll • Publicerad 6 november 2022
Erdal Rakip (bilden) och Romain Gall lämnar Malmö FF efter säsongen när kontraktet löper ut. Arkivbild.
Erdal Rakip (bilden) och Romain Gall lämnar Malmö FF efter säsongen när kontraktet löper ut. Arkivbild.Foto: Anders Bjurö/TT

Mittfältsduon Erdal Rakip, 26, och Romain Gall, 27, lämnar Malmö FF efter säsongen när kontraktet löper ut.

"Vi tackar Romain och Erdal för deras insatser i Malmö FF de senaste åren och önskar dem stort lycka till framöver. Romain har kämpat på bra i både med- och motgång och Erdal, som egen produkt och med sina sex SM-guld, har en alldeles särskild plats i den himmelsblå historien", säger Malmö FF:s sportchef Andreas Georgson på klubbens webbplats.

Annons

Rakip har gjort över 20 matcher från start i år i allsvenskan och Europa League. Mittfältaren gjorde A-lagsdebut 2013 och har förutom en säsong i Benfica och Crystal Palace (utlånad) varit MFF trogen.

Romain Gall värvades från Sundsvall under säsongen 2018, men förutom de inledande säsongerna har han haft svårt att ta en plats i MFF. Säsongerna 2020–2021 var Gall utlånad till Örebro.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons