Annons

PSG vann i skuggan av Messi

Fotboll • Publicerad 8 augusti 2021
Parisstjärnorna firar Achraf Hakimis mål mot Troyes.
Parisstjärnorna firar Achraf Hakimis mål mot Troyes.Foto: Francois Mori/AP/TT

Ryktena om Lionel Messi och Paris Saint-Germain lever vidare utan några nyheter från de inblandade själva. Men på planen visade PSG att laget kan vinna även utan ännu en storstjärna.

Neymar, Ángel Di María och Sergio Ramos saknades i Ligue 1-premiären men med Kylian Mbappé och Georginio Wijnaldum i startelvan inledde PSG jakten på revansch för vårens ligamiss med en knapp seger.

Annons

Nykomlingen Troyes chockade stjärnorna med att ta ledningen i den åttonde minuten, men bara en kvart senare hade Achraf Hakimi och Mauro Icardi vänt till 2–1, och fler mål blev det inte.

Därmed får tränaren Mauricio Pochettino lite andrum efter förra helgens förlust i franska supercupfinalen mot Lille. Frågan om Lionel Messi ville han inte spekulera i.

– Han kopplas ihop med olika klubbar, det finns många rykten. Vi får se vad som händer de närmaste dagarna, säger Pochettino till L'Équipe.

Lionel Messi ska på söndagsförmiddagen hålla en presskonferens i Barcelona.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons