Annons

Perlskogs handbollssvit bryts

Handboll • Publicerad 2 december 2020

Robert Perlskog har kommenterat 37 handbollsmästerskap i tv de senaste 25 åren. Men eftersom han varit coronasjuk tidigare i höst stoppas han från att resa till Danmark och damernas EM, som startar i morgon.

Perlskog missar därför Sveriges tre inledande gruppspelsmatcher som han skulle ha kommenterat för Nent Groups kanaler TV6 och TV10.

Annons

– När vi skulle testas inför mästerskapet testade jag positivt två gånger i följd. Därmed var jag stoppad från att åka, säger Perlskog till Aftonbladet.

– Jag testade negativt i måndags, och då fick jag därmed klartecken att kliva in i EM-bubblan sju dagar senare, nu på måndag. Under tiden kan jag kommentera andra gruppspelsmatcher från Stockholm.

Anders Bjuhr ersätter Perlskog i Sveriges matcher mot Tjeckien, Spanien och Ryssland. Claes Hellgren är bisittare som vanligt.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons