Annons

Pehrsson: ”Vi är inte tillräckligt vassa i samarbetet längst fram”

Magnus Pehrsson är pressad.
Kalmar FF gör inga mål.
FOTBOLL • Publicerad 6 oktober 2019
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson.Foto: Patric Söderström

KFF-tränaren som lyft fram mötena mot bottenkonkurrenterna som nyckelmatcher har nu fått se sitt lag lämna ångestmatcherna mållöst tre gånger på raken.

– Vi vet att vi kan prestera en bättre anfallsfotboll. Vi är inte tillräckligt vassa i samarbetet längst fram och därför skapar vi inte mer chanser. Det finns en naturlig förklaring till det och det handlar om den otakt vi hamnat i med skador och sjukdomar och brist på kontinuitet i vår startelva, säger Magnus Pehrsson.

Annons

Nu har KFF-tränaren för första gången större delen av sin trupp tillgänglig och en hård konkurrens om platserna. Samtidigt är det spelare i ett lag som börjat tvivla på sig själva.

– Det är en fördel att nu få med oss 24 friska spelare där vi kan jobba tillsammans de två veckor som det nu är uppehåll. Det är positivt med nollan vi höll bakåt.

– Men för alla som stödjer KFF och följer oss känner att vi måste få ut mer av våra spelare men det handlar om att få spela tillsammans nu och få bra träningar och förberedelser inför de tre sista matcherna, säger Magnus Pehrsson.

Lasse HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons