Annons

Nya skadesmällar för Liverpool

Fotboll • Publicerad 11 oktober 2022
Liverpools Trent Alexander-Arnold, till vänster, och Joël Matip åkte på skador under helgens förlust mot Arsenal.
Liverpools Trent Alexander-Arnold, till vänster, och Joël Matip åkte på skador under helgens förlust mot Arsenal.Foto: Rui Vieira/AP/TT

Fotbolls-VM i Qatar kan inte komma nog snabbt för Liverpooltränaren Jürgen Klopp.

Efter att anfallaren Luis Díaz åkt på en knäskada, som håller colombianen borta året ut, i Premier League-förlusten mot Arsenal i söndags står det nu klart att Liverpool fått två ytterligare avbräck.

Annons

Det rör sig om ytterbacksstjärnan Trent Alexander-Arnold och den reslige mittbacken Joël Matip, som enligt The Athletic blir borta från spel i två–tre veckor.

Liverpool, som ligger på en blygsam tiondeplats i ligan, har sedan tidigare Arthur Melo, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keïta och Andrew Robertson uppsatta på skadelistan. Den sistnämnda är dock tillbaka i träning.

Vårens Champions League-finalist har sex matcher – däribland helgens stormöte med Manchester City – kvar att spela under oktober.

I mitten på november pausas klubbfotbollen för VM i Qatar som spelas 20 november–18 december.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons