Annons

Livehelg: Se fem matcher och ladda upp inför Kalmar FF

Vår stora satsning på livesänd sport rullar vidare i helgen med fem heta matcher i både innebandy och fotboll. Vi sänder fotbollsmatcher med IFK Berga, IFK Kalmar och Färjestaden. Dessutom blir det dubbla matcher med FBC Kalmarsund och Avspark KFF inför matchen mot Sirius.
Publicerad 1 oktober 2021

Lördag klockan 13.55: IFK Berga mot IFK Karlshamn, division 2

IFK Berga är på uppåtgående i division 2 och har bara tre poäng upp till tabelltoppen. I lördagens match möter IFK Berga jumbon Karlshamn hemma på Bergaviks IP.

Lördag kl 14.55: Bollstanäs – IFK Kalmar, Elitettan

Viktig bortamatch för IFK Kalmar som ligger på allsvensk plats just nu i Elitettan. Laget reser till Upplands Väsby för att möta Bollstanäs som ligger klart sist i tabellen.

Lördag kl 15.55: FBC Kalmarsund – Pixbo, allsvenskan södra dam

Annons

FBC Kalmarsund tar emot Pixbo i allsvenskan södra efter storsegern mot Warberg i premiären.

Söndag kl 13.55: Älmeboda/Linneryd – Färjestaden, division 3

Serieledaren Färjestaden fick stryk sist mot Älmhult och behöver tre poäng med sig hem från matchen mot Älmeboda/Linneryd. Sju lag ligger inom fyra poäng och det är stenhårt i tabelltoppen.

Söndag kl 14.55: FBC Kalmarsund mot Storvreta, SSL

FBC Kalmarsund reser till Uppsala och möter Storvreta. Topptippade FBC Kalmarsund jagar sin första seger mot Storvreta som också tillhör favoriterna i SSL.

DESSUTOM:

Söndag kl 13.45: Ladda upp inför matchen med Avspark KFF

Henrik Rydström lämnade Sirius i vintras för en återgång till Kalmar FF. Ett uppbrott som i vissa kretsar lämnade ont blod. Under söndagen möts lagen – och i Avspark KFF får ni höra Sirius sportchef Ola Andersson berätta om känslorna.

Vi får också träffa Kalmar FF:s vänsterback Sebastian Ring som får beskriva det flow som laget är inne i – och om det är rimligt att rent av sikta på Europa?

Kalmar FF:s klubbchef Markus Rosenlund kommer förbi med den rykande färska startelvan och vi analyserar den.

Jörgen Ström är programledare.

MATCHERNA, MÅLEN, DRAMATIKEN:

MISSA INTE:

Följer du något lokalt lag med extra stort intresse? Missa inte sportens specialsajter:

Annons

Här saknas innehåll

Carin JanefridSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons