Lindsdal första lag att ta poäng på Vägga

Kapten Kujtim Shkreta gjorde båda målen när Lindsdal kryssade i Blekinge.
– Fler spelare behöver hans attityd när det ska avgöras, säger tränaren Martin Edman.
Karlshamn • Publicerad 15 juni 2019

Lindsdal var i ledningen två gånger om mot topplaget IFK Karlshamn på Vägga IP. Men hemmalaget hade precis som Lindsdal en vass avslutare i Karl Lindqvist som med två mål såg till att det blev en poäng var.

Lindsdals skyttekung Kujtim Shkreta gav gästerna ledningen på en straff som han placerade in i vänstra hörnet och han gav Lindsdal på nytt ledningen med 2–1 i slutet av första halvlek.

– Vi hade ytor att såra dem på men vi slarvade och blev baktunga, säger Martin Edman.

Lånet Edvin Svalling tog plats från start men klev av efter 45 minuter.

– Han hade känning i en fot och jag ville spara honom. Han spelade enkelt och gjorde det bra, säger Martin Edman.

Alexander Kungsman hade en hel del att stå i när spelet blev mer böljande fram och tillbaka i andra halvlek och Lindsdalsmålvakten stod för flera bra ingripande.

Det var Karlshamns första poängtapp på hemmaplan den här säsongen.