Annons

Kontraktet klart – nu går Kalmar FF för fjärdeplatsen

Tre hållna nollor – nio poäng.När det skulle avgöras visade KFF klass.– Det är inte långt upp till fjärdeplatsen nu, säger Rasmus Elm.
Jönköping(Sportens utsände) • Publicerad 26 september 2016

Det har varit en bra vecka för Kalmar FF, det är svårt att påstå något annat. Nio poäng på tre matcher som skulle avgöra hur nervös den här hösten skulle bli.

– Det känns jäkligt bra nu, främst om man jämför med fjolåret vid den här tiden. Då var det inget vidare, säger Rasmus Elm.

Annons

Och det går heller inte att undgå det helt uppenbara. Men Rasmus Elm på planen blir KFF ett helt annat lag. Nu har han startat i tre matcher på en vecka och klarar av det.

– I dag kändes det mycket bättre, jag behöver få de här matcherna. Touchen och tajmingen kändes okej och förhoppningsvis blir det bara bättre, säger Elm som gick av efter 67 minuter.

Hade du spelat 90 om ni legat under och riskerat att åka ur?

– Ja, absolut. Jag har lite ont i en ljumske, men kände att vi leder med 1–0 och de har en man utvisad. Plus att vi har bra avbytare, Herman (Hallberg) gör det riktigt bra när han kommer in.

– Vi tittar uppåt, det är inte långt upp till fjärdeplatsen nu, säger Rasmus Elm.

Rasmus Elm dirigerade, styrde och ställde och blickar nu uppåt i tabellen med kontraktet säkrat. Foto: Mikael Fritzon/TT
Rasmus Elm dirigerade, styrde och ställde och blickar nu uppåt i tabellen med kontraktet säkrat. Foto: Mikael Fritzon/TT
Henrik ErikssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons