Annons

Klubbdirektören lämnar Brynäs

Brynäs har en tung SHL-säsong bakom sig.
Nu lämnar klubbdirektör Michael Campese sin post, skriver ishockeyklubben på sin hemsida.
Ishockey • Publicerad 10 maj 2021

SM-silver på damsidan, men för herrarna har det gått desto tyngre. Brynäs klarade sig med nöd och näppe kvar i SHL och flera ledande personer har fått lämna klubben.

Nu väljer klubbdirektören Michael Campese att tacka för sig.

Annons

"Brynäs IF tackar Michael Campese för hans engagemang och betydelsefulla insatser under tiden i föreningen", skriver klubben på sin hemsida.

Sedan tidigare har även ordförande Jürgen Lorenz och sportchefen Michael Sundlöv lämnat sina poster – medan tränarduon Peter Andersson och Viktor Stråhle sparkats.

Brynäs skriver att klubben kommer att genomgå en större organisationsförändring.

"Sedan årsskiftet har ett intensivt arbete pågått för att hitta Brynäs väg in i framtiden. Under dessa utmanande tider har vi lärt oss mycket av det som har fungerat bra och även det som fungerat mindre bra".

"Arbetet har lett fram till den organisationsförändring som nu pågår. Som en del i den förändringen har Michael Campese valt att lämna sin post som klubbdirektör i Brynäs IF".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons