Annons

Klasen lämnar Luleå av familjeskäl

SHL-stjärnan Linus Klasen lämnar Luleå.
35-åringen har valt att riva kontraktet av familjeskäl.
"Jag vill tacka Luleå Hockey för förståelsen och att vi snabbt kommit överens om en lösning", säger han i ett pressmeddelande.
Ishockey • Publicerad 10 maj 2021
Linus Klasen. Arkivbild.
Linus Klasen. Arkivbild.Foto: Erland Segerstedt/TT

Klasen återvände till Luleå inför säsongen efter sex år i schweiziska Lugano. Klasens fru och barn har bott kvar i landet och på grund av coronapandemin har han inte kunnat träffa dem på nära ett halvår, enligt Expressen.

Nu väljer han att lämna klubben.

Annons

"Utöver familjesituationen har jag som vanligt trivts oerhört bra i Norrbotten och Luleå Hockey är den förening jag älskar och som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta", säger han.

General managern Stefan "Skuggan" Nilsson:

"Vi respekterar Linus familjesituation och har kommit överens om att han får säga upp sitt avtal i förtid. Vi hoppas att det kommer lösa sig bättre för familjen och vi önskar Linus all lycka till med framtiden", säger han.

Klasen har gjort totalt 178 matcher (56 mål och 87 assist) i Luleå-tröjan.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons