Annons

Klart: Han tar över i italienska mästarklubben

Fotboll • Publicerad 3 juni 2021
Simone Inzaghi sade i förra veckan veckan upp sig i Lazio. Nu står det klart att han tar över efter Antonio Conte i Inter. Arkivbild.
Simone Inzaghi sade i förra veckan veckan upp sig i Lazio. Nu står det klart att han tar över efter Antonio Conte i Inter. Arkivbild.Foto: Matthias Schrader/AP/TT

Simone Inzaghi tar över som ny tränare i den italienska mästarklubben Inter och har skrivit på ett kontrakt över två år, meddelar fotbollsklubben på sin webbplats.

Den tidigare landslagsspelaren, yngre bror till måltjuven Filippo, har de senaste fem åren tränat Lazio, Serie A-laget han tidigare spelade för, med framgång och bland annat lett klubben till en titel i cupen, Coppa Italia.

I förra veckan sade 45-årige Inzaghi upp sig från sin tränartjänst, dagen efter att Antonio Conte meddelat att han lämnar Inter efter ligatiteln.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons