Annons

Käftsmäll för Kalmarsund: ”Kan inte vara så naiva”

Tre insläppta mål på fyra minuter.
Då blir det svårt att vinna innebandymatcher.
– Det var en liten käftsmäll, säger Adam Kallenberg.
INNEBANDY • Publicerad 16 augusti 2019
Adam Nilsson och hans FBC Kalmarsund föll stort borta mot Mullsjö.
Adam Nilsson och hans FBC Kalmarsund föll stort borta mot Mullsjö.Foto: Mats Holmertz

FBC Kalmarsund är i helgen iväg på ett miniläger inför den stundande SSL-säsongen. På fredagskvällen stod seriekollegan Mullsjö på menyn.

Det slutade med en storförlust.

Annons

– Vi låg under med tre mål efter fyra minuter, då blir det tufft och ängsligt. Vi bjöd på lite för många mål summa summarum, säger FBC-tränaren Adam Kallenberg och fortsätter:

– Nånstans var det här första matchen för många på den här nivån. Det har varit mycket snack om oss, att vi har en intressant trupp och så vidare. Det var en liten käftsmäll.

Fakta

Mullsjö AIS–FBC Kalmarsund 8–3

Målen, FBC: Marcus Johansson 2, Adam Nilsson.

På lördagen väntar en annan seriekollega i form av Linköpings IBK. Då hoppas Kallenberg att spelarna rannsakat sig själva.

– Det är visserligen träningsmatcher, men vi måste vara mer påslagna från start. Det tror jag att många förstår nu. Vi kan inte vara så naiva. Jag tycker inte det gick att känna igen oss i dag, säger Kallenberg.

Plus till målskytten Adam Nilsson för en fin insats.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons