Annons

Filip Jägerbrink frågetecken i måstematchen

Seger mot tabelljumbon är närmast ett måste om superettandrömmen ska leva.
Ett orosmoln på OAIK-himlen är dock att Filip Jägerbrink är osäker till start.
– Känner jag ”Jägarn” rätt så tror jag han biter ihop.
Oskarshamn • Publicerad 19 oktober 2018
Filip Jägerbrink har ryggproblem och det är osäkert om han finns med när OAIK ställs mot Grebbestads IF på lördagseftermiddagen.
Filip Jägerbrink har ryggproblem och det är osäkert om han finns med när OAIK ställs mot Grebbestads IF på lördagseftermiddagen.

Fyra omgångar återstår. Fyra lag slåss om kvalplatsen till superettan. Ska OAIK ge sig en ärlig chans måste Grebbestad besegras hemma på Arena Oskarshamn under lördagsförmiddagen.

– Vi har fyra mål nu och det första är Grebbestad. Klarar vi av det blir mål två en ”kvalfinal” mot Eskilsminne nästa helg och förhoppningen är att de här fyra målen ska leda till ett femte mål, säger OAIK-tränaren Janne Stahre som njuter av läget.

Annons

– Att ligga i mitten och harva är för jäkla tråkigt. Det är sådant här som är kul, det gäller att krama ut maximalt av den här gruppen. Vi har haft en del spelare ur form, men första halvleken senast mot Skövde var en av de bättre vi gjort som lag.

Emil Skogh är avstängd och det är frågetecken för mittfältsstjärnan Filip Jägerbrink.

– Han har haft känningar i ryggen och fick behandling innan torsdagens träning. Vi vet inte hur det blir, men känner jag ”Jägarn” rätt så tror jag han biter ihop, säger Stahre.

Det är gratis inträde på lördagens match och Stahre hoppas på stort publikstöd.

– Vi är laddade och jag hoppas det kan bli 1 000 personer nu när det är fri entré. Vi behöver en bra inramning.

Johnny LarssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons