Fotboll • Publicerad 5 augusti 2023
Alexander Isak. Arkivbild
Alexander Isak. ArkivbildFoto: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

Med en vecka kvar till Premier League-starten visar Alexander Isak på storform i Newcastletröjan.

Under lördagens träningsmatch mot Fiorentina hemma på St. James’ Park blev det både mål och assist för den 23-årige svensken.

I slutet av den första halvleken spelade han fram till Miguel Almiron som satte ledningsmålet för hemmalaget. Med åtta minuter kvar av matchen tog han själv chansen när han nickade in 2–0, vilket också blev matchens slutresultat.

Isak värvades till Newcastle förra säsongen och noterades för tio mål och två assist på 22 ligamatcher under sin första säsong.

Newcastle inleder Premier League-säsongen hemma mot Aston Villa på lördag i nästa vecka.