Annons

Ingen Ilestedt i premiären: ”Inte ens nära”

Stjärnan hinner inte fram.
Nybro • Publicerad 15 september 2018

Fabian Ilestedt missar premiären.

Fabian Ilestedt missar premiären i Hockeyettan.
Fabian Ilestedt missar premiären i Hockeyettan.Foto: Henrik Eriksson

Forwarden opererade sin höft i våras och Vikings hade förhoppningar om att Ilestedt skulle vara tillbaka till dagens derby. Men den rehab-planen är skrotad sedan en tid tillbaka.

Annons

– Nej, nej, det är inte nära. Han var med för några veckor sedan, men det funkade inte och nu har han inte kört med laget på det sättet. Vi tar det ”day by day”, men ingen vet hur lång tid det dröjer innan han är tillbaka, säger tränaren Sami Lehtinen.

Är ni redo för seriepremiär?

– Så redo man kan vara. Det vi har kunnat göra och hunnit med har vi gjort. Räcker det inte så räcker det inte. Sedan är det bara att jobba på som vanligt.

Känslan inför matchen?

– Det kommer att bli en ovanlig situation för många spelare, så det gäller att vi tränare är på tårna.

Vad blir viktigast?

– Att komma ihåg att matchen håller på i minst 60 minuter. När det är mycket känslor inblandade är det lätt att spelet kommer att gå upp och ner under matchen, säger Sami Lehtinen.

Henrik ErikssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons