Annons

IKO lånar forward - från Vikings

Dagen efter derbysegern mot Kalmar skriver Nybro Vikings på sin hemsida att man har valt att låna ut målskytten Janne Kivilahti till ett annat av länets lag, IK Oskarshamn.
Hockey • Publicerad 3 november 2018
Janne Kivilahti, Nybro Vikings, lånas ut till IK Oskarshamn.
Janne Kivilahti, Nybro Vikings, lånas ut till IK Oskarshamn.

Kivilahti har varit en av Nybros bästa spelare under säsongen och toppar hockeyettans poängliga med 17 poäng. Lånet varar i två matcher, mot Björklöven på söndagen och Västervik den 7 november.

– Vi är väldigt tacksamma att Nybro släpper Janne till oss under de här två matcherna. Nybro är spellediga och tyckte att det kunde vara en bra erfarenhet för honom, samtidigt som vi tappar en av våra offensiva pjäser i laget, säger IKO:s sportchef Per Kenttä.

Annons

”Nybro har ingen match som krockar med dessa och har valt att acceptera en utlåning. Janne återvänder sedan till Nybro Vikings” skriver klubben.

Det betyder att Kivilahti är tillbaka hos Vikings till nästa match, mot Mörrum den 9 november.

Emma SkogbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons