Annons

Historieberättaren klipper alla band med KFF efter turbulensen

Han har vigt en stor del av sitt liv åt att förklara och dokumentera Kalmar FF:s fotbollshistoria.
Men efter den senaste tidens händelser klipper Klas Palmqvist alla band med KFF.
Kalmar • Publicerad 22 november 2018
Klas Palmqvist.
Klas Palmqvist.Foto: Ulrika Bergström

”Jag kommer i fortsättningen se till att jag inte har någonting med Kalmar FF som förening att göra”, skriver Klas Palmqvist i en avskedshälsning.

Klas Palmqvist beskriver själv hur han de senaste 15 åren ägnat minst 20 timmar i veckan till att beskriva föreningens fotbollshistoria. Han har publicerat sina texter i Östra Småland under vinjetten KFF-snack och varit en i KFF:s historiska akademi.

Annons

”En förutsättning för att kunna ägna mig åt KFF på det sätt jag gjort under dessa år är energi och den får jag av lust, upptäckarglädje och intresse. När det gäller KFF har allt detta totalt runnit av mig efter den senaste tidens händelser, som påmint mig om att jag inte är lämpad att ha med föreningar att göra.”

Klas Palmqvist påtalar att han hoppas all välgång för KFF men att han har svårt att tro att han ens kommer att gå på lagets matcher i fortsättningen.

Lasse HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons