Annons

Hermanssons motståndare skadad – missar match

Det var matchen som skulle göra Jack Hermansson till en storstjärna i UFC. En huvudmatch på en stor gala i Las Vegas mot en tuff motståndare. Men nu är hans motståndare skadad och vägen till toppen blir därmed längre.
Kampsport • Publicerad 6 november 2020
Sveriges Jack Hermansson får vänta på sin stormatch eftersom hans motståndare är skadad. Arkivbild.
Sveriges Jack Hermansson får vänta på sin stormatch eftersom hans motståndare är skadad. Arkivbild.Foto: Maja Suslin/TT

Den svenske MMA-stjärnan Jack Hermansson skulle ha mött Darren Till på en stor UFC-gala i Las Vegas den 5 december. Men en skada tvingar Till att ställa in. Nu får Hermansson en ny motståndare, skriver ESPN.

En seger för den fjärderankade svensken mot den sjätterankade Darren Till kunde ha öppnat vägen för en titelmatch. Nu kan det dröja.

Annons

En ny motståndare är redan utsedd till Jack Hermansson.

Svensken, som bor och tränar i Oslo, ska i stället möta amerikanen Kevin Holland, som är en nykomling inom UFC med bara fyra matcher på meritlistan och därmed är orankad. Det innebär att en seger för Hermansson inte kommer att värderas lika högt som om han vunnit över Darren Till.

Mellanviktaren Jack Hermansson har tävlat i UFC sedan 2016 och har vunnit fem av sina sex senaste matcher.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons