Annons

Hemmaseger i Enigspelens herrfinal

1 200 matcher senare kan tävlingsledaren för Enigspelen, Magnus Holmerin, pusta ut.
Borgholm • Publicerad 5 juli 2015

Enigspelen avslutades traditionsenligt med herrfinalsingeln i elitklassen. Där var Martin Lovén, BTK Enig, strået vassare än Marcus Johansson, BTK Linné.

– Det var en väldigt glädjande att det blev en hemmaseger, säger Magnus Holmerin, tävlingsledare för Enigspelen, om Martin Lovéns vinst. Lovén blev också dubbelsegrare i herrdubbel elit.

Annons

När tävlingsledaren Magnus Holmerin summerar Enigspelen är det lätt att konstatera att arrangemanget blev lyckat på alla plan.

– Vi är väldigt nöjda med genomförandet. Framför allt så höll tidsschemat alla dagar – det är en viktig del i upplevelsen att tiderna hålls och man kan ägna sig åt andra saker också under spelen. Det var nöjda spelare och ledare som vi bedömer det, säger Holmerin.

Cirka 1 200 matcher, fördelade på 16 bordtennisbord från morgon till kväll under fyra dagar. Det krävs ett hårt arbete för att ro Enigspelen i hamn.

– Det tar ju ganska mycket kraft. Men man får energi av att det är så många glada pingisspelare där. Det känns som det var en hög trivselgrad hos spelarna.

Joakim Öhrlin

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons