Annons

Hammarbyprofil tillbaka – men inte spelklar

Bjørn Paulsen återvänder till Hammarby efter tre år i Tyskland.
Den danske profilen gjorde stort avtryck när han senast spelade i Stockholmslaget, 2017–2018, men är inte spelklar i fotbollsallsvenskan till direkt efter EM-uppehållet.
Fotboll • Publicerad 4 juni 2021
Bjørn Paulsen i Hammarby 2017. Arkivbild.
Bjørn Paulsen i Hammarby 2017. Arkivbild.Foto: Björn Lindgren/TT

– Det känns otroligt, jag ser fram emot det. Jag är väldigt taggad. Det är svårt att sätta ord på det, det är också lite känslosamt att komma tillbaka, säger 29-åringen i Hammarbys officiella podcast Just i dag!.

De senaste tre åren har Bjørn Paulsen, som är användbar över hela planen, spelat i Ingolstadt i den tyska andra- och tredjedivisionen. Detaljerna kring Paulsens kontrakt med Hammarby är ännu oklara. Han verkar däremot inte kunna spela allsvenska matcher igen före övergångsfönstret öppnar.

Annons

– Jag ska prata med Jansson (Jesper, sportchef) om det. Just nu kan jag inte spela före 15 juli, säger Paulsen.

Hammarby vann förra helgen svenska cupen efter finalseger mot Häcken. Nästa allsvenska match, efter EM-uppehållet, spelar laget den 4 juli hemma mot Halmstad.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons