Annons

Häckens tränare lämnar för Tottenham

Robert Vilahamn lämnar BK Häcken för Tottenham. Det skriver Göteborgsklubben på sin webbplats.
"Jag känner mig väldigt glad över min tid i BK Häcken som egentligen bara är glädjeämnen", säger Vilahamn till klubbens hemsida.
Fotboll • Publicerad 7 juli 2023
Robert Vilahamn byter Göteborg mot London. Arkivbild.
Robert Vilahamn byter Göteborg mot London. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Vilahamn lämnar Häcken efter tre och en halvt år. Den 40-årige huvudtränaren lämnar nu Göteborg för att ta över den engelska storklubben Tottenham.

"Sakta men säkert har föreningen och jag tagit kliv ihop. Klubbledningen, all personal, alla spelare som kommit har anammat BK Häckens visioner och driv. Jag tror att jag har varit en del av det. Jag känner också stolthet över att ha fått vara en del av den här fantastiska föreningen. Det är en unik förening med tanke på jämställdhet och drivet som finns här", säger Robert Vilahamn.

Annons

Vilahamn har även varit assisterande tränare bakom Andreas Alm och Per Mathias Høgmo för herrlaget under sin tid i Häcken.

Häcken leder damallsvenskan, sex poäng före Linköping. Laget besegrade Örebro med 2–1 under fredagskvällen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons