Annons

Häckens bjudning - KFF:s bästa målchans

Bästa Kalmar FF-chansen. En bjudning från BK Häckens målvakt Christoffer Källqvist.
Kalmar • Publicerad 26 april 2015
Pär Ericsson var nära att sätta 1–0 till KFF men Christoffer Källqvist fick en hand på bollen. Foto: Anders Johansson
Pär Ericsson var nära att sätta 1–0 till KFF men Christoffer Källqvist fick en hand på bollen. Foto: Anders Johansson

<iframe src="http://www.tv4play.se/iframe/video/3176347?starttime=0" width="320" height="280" scrolling="no" frameborder="no"></iframe>

Med en kvart kvar av matchen slog Häckens mittback Jasmin Sudic en bakåtpass som Källqvist bara skulle skicka i väg men målvakten missade bollen som i stället studsade i insidan av stolpen. På returen var Pär Ericsson framme men lyckades inte få en tå på bollen.

Annons

– Jag ser att han får ett tillbakaspel, jag går emot honom, sedan ser jag att den studsar över foten. Så jag börjar löpa mot mål. Den studsar i stolpen men sedan är han först, säger Pär Ericsson.

Är det jobbigt nu?

– Klart att vi är besvikna nu. Vi visar ändå att vi har intentioner i vårt spel i dag och det gäller att vi fortsätter att jobba på det, säger Pär Ericsson.

Och chanser har ni men bollen vill inte in?

– Det är små marginaler men vi måste ha lite bättre kvalitet i det sista. Men det är bara att fortsätta att jobba så kommer det att vända.

Läget inför Elfsborg, på onsdag, ser allt annat än bra ut då vänsterbacken Viktor Agardius är skadad och dessutom fick Emin Nouri sin andra varning på stopptid och fick syna domaren Kristoffer Karlssons röda kort. Viktor Elm mådde inte bra under matchen mot Häcken och byttes ut redan efter en knapp timmes spel.

– Han återhämtade sig inte, vilket kan tyda på att han har en infektion i kroppen och återhämtade sig inte. Han var sliten. Vi testade om det skulle förändra sig till andra halvlek men han kände ganska tidigt att det inte skulle fungera, säger Peter Swärdh.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons