Annons

Gerdehag tränar med Craftstaden

Henrik Jonsson gjorde comeback i premiären.Näste man på tur kan vara Sebastian Gerdehag.– Det är inte aktuellt innan jul, säger 29-åringen.
Publicerad 24 september 2015
Sebastian Gerdehag tränar med Craftstaden och kan vara aktuell för comeback efter jul. Foto: Roger Carlsson
Sebastian Gerdehag tränar med Craftstaden och kan vara aktuell för comeback efter jul. Foto: Roger Carlsson

Sebastian Gerdehag, som varit en framstående spelare i Craftstaden det senaste decenniet, har inte fått en satsning på innebandyn att gå ihop med familjesituationen de senaste säsongerna.

Inför den här säsongen öppnade han dörren lite för en comeback och den dörren är inte stängd. Men en eventuell comeback kommer dröja.

Annons

– Alltså, jag tränar med laget då och då. Nu är jag framför allt med för att de har dåligt med backar, säger Gerdehag.

– Jag håller på att bygga ut huset och innan dess har jag varit tydlig med att det inte är aktuellt med comeback. Eventuellt att jag gör någon match med division 4-laget.

När kan du som tidigast vara med och spela igen?

– Det är inte aktuellt innan jul, men suget finns där och det vore skitkul att få spela i allsvenskan innan jag lägger av helt och hållet.

Johnny LarssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons