Annons

Fredrik Persson efter tredjeplatsen: ”Jättenöjd med min häst”

Hemmalaget hade det tufft och räckte inte riktigt den här gången.
Bäst var Ultra Bright som knep en tredjeplats i Stoeliten.
Kalmar • Publicerad 24 juni 2018

Det var första gången som Ultra Bright förlorade i ledningen.

– Jag är jättenöjd med min häst. Jag kände tidigt att Darling Mearas skulle slå oss. Kanske körde jag lite för sakta förstavarvet, det gick väldigt fort på sista långsidan, sade Fredrik Persson.

Annons

Nu väntar troligen ett lopp i Halmstad för Fredrik Perssons stjärnsto.

– Vi får se vad som händer. Det finns en del lopp som är intressanta framöver, sade hemmatränaren.

Thomas Madsens J.A.Connie Bell tillhörde de minst spelade i Kalmarsundsstayern och hon svarade för en riktig kämpainsats som fyra på en bana som inte var lättsprungen efter en ordentlig regnskur. Monica Sjöqvists Walk All Over You fick ett invändigt lopp och räckte inte till.

Niklas Robertsson hade förhoppningar på Fritiof och när Björn Goop skickade honom till ledningen så steg förväntningarna. Nu gick det lite för fort första varvet och Fritiof dalade på upploppet.

Det kördes tolv lopp och det blev en hemmaseger. Oscar Ginman satt bakom Hans Crebas Forza Rapida i amatörloppet och ekipaget satt tidigt i ledningen och vann säkert.

– Det här var skönt och jättekul att vinna på hemmaplan, sade Hans Crebas.

Joakim Brundin
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons